Radionice, predstave i programi za najmlađe - od 17. do 30. prosinca

pismoclanak

Dio programa Prosinac u gradu sastavljen je i od niza posebnih radionica, predstava i programa namijenjenih najmlađima. Upravo radi naglašavanja vidljivosti tih programa na jednom mjestu i isticanja blagdanskog ugođaja u gradu, od 17. do 30. prosinca na Giardinima će biti smještena Kućica Djeda Mrazacentar kreativnih pričalica, laboratorija i crtaonica.

Programi će se održavati svakodnevno u jutarnjim satima od 10:00 do 12:00 sati odnosno, u popodnevnim od 17:00 do 19:00 sati (izuzev 25. prosinca), a Djed Mraz će boraviti u kućici i primati želje od 21. do 24. prosinca (9:30-12.00 i 17:00-19:00).

Izuzev samih programa, u kućici će se moći napisati i poslati prigodno pismo Djeda Mrazu, čiji će privremeni poštanski sandučić biti upravo na lokaciji Giardini bb, a pomagat će mu i veseli Vilenjaci. Pismo Djeda Mrazu možete preuzeti i OVDJE, ispuniti ga kod kuće te ubaciti u sandučić. 

Djed Mraz će, unatoč brojnim obvezama, izdvojiti vrijeme da svoje saonice zamijeni motorom, te će u pratnji TWIN HORN MC posjetiti Rocktaratu 19. prosinca u 11 sati, gdje će ga dočekati zbor OŠ Kaštanjer i glazbeni kreativci iz studija Čarobna frula. Teatar Naranča, Društvo naša djeca, Zemlja zabave, Udruga Razvoj, Studio Zaro, AB Original, Birikina, Piccoli terremoti i klaun Marek pobrinut će se da najmlađima kraj godine bude raznovrstan i zabavan.

Dođite i budite dio posebnog blagdanskog ozračja!

Cijeli program u Kućici Djeda Mraza pogledajte OVDJE.

image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr


Min kulture logo


GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu