Silvestrovo na Forumu uz Massima

presicaclanak

8. prosinca, u maloj dvorani Kina Valli, održana je medijska konferencija povodom objavljivanja izvođača koji će Puljane ispratiti u Novu godinu kao i višednevnih programa koji će se održati u drugoj polovini prosinca. Javnosti su se obratili pročelnica Upravnog odjela za kulturu, Jasmina Nina Kamber, direktorica Turističke zajednice, Sanja Cinkopan Korotaj, Reli Slonim, izvršni direktor Arenaturista i Gordana Restović, ravnateljica Javne ustanove Pula Film Festival.

Pročelnica Upravnog odjela za kulturu, Jasmina Nina Kamber, objavila je da je ovogodišnji izvođač koji će ispratiti Staru godinu, priznati glazbenik i rođeni Puljanin – Massimo. Puljane će zabavljati i The Night Express Band, a na reprizi dočeka, prvog siječnja, nastupit će Koktelsi. Prigodnom video porukom javnosti se obratio i sam Massimo rekavši da mu je posebna čast što je pozvan u svoj rodni grad da uveliča doček Nove godine. Također je pozvao sve Istrijane, posebice „svoje Rašane“, da se pridruže novogodišnjem koncertu.

Direktorica Turističke zajednice grada Pule, Sanja Cinkopan Korotaj, izjavila je zadovoljstvo dugogodišnjom suradnjom i objavila da će Turistička zajednica i ove godine razveseliti građane tradicionalnim darom – ponoćnim vatrometom. Turistička zajednica značajan je sponzor mnogobrojnih kulturnih događanja Grada te ciljano ulaže značajna sredstva kako bi građanima omogućila raznovrsne brojne kulturne i popratne programe.

Glavni izvršni direktor Arenaturista, Reli Slonim, također je izrazio zadovoljstvo sudjelovanjem Arenaturista u svojstvu sponzora manifestacije. Arenaturist već niz godina podržava brojna značajna kulturna događanja i manifestacije  te, uspostavljanjem međusobnih suradnji, doprinosi prepoznavanju Pule ne samo kao turistički atraktivnoj destinaciji. 

Gordana Restović, ravnateljica Javne ustanove Pula Film Festival, zahvalila je Zagrebačkoj banci, generalnom sponzoru manifestacije Prosinac u gradu, na dugogodišnjem podržavanju programa. Naglasila je da će se na Giardinima, u drugoj polovini prosinca, odvijati popratni i sajmeni program; čitavim će se šetalištem protezati Božićni sajam, a u središtu će biti smještena kućica Djeda Mraza koju je najmlađima omogućio Castrum Pula. Uz zahvalu svim predlagateljima koji su sudjelovali u stvaranju ovogodišnjih prosinačkih programa, zaželjela je svima ugodne blagdanske programe.

Fotografije s medijske konferencije pogledajte OVDJE.

Program manifestacije Prosinac u gradu preuzmite OVDJE. 

image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr


Min kulture logo


GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu