Koncerti

DJFILJO

DJ FILJO
Circolo, 18. srpnja u 23:30

DJ sa Verude čiji se opus sastoji od poznate i manje poznate rock, latin i world muzike, ali mu se često potkrade i koja talijanska canzona.

BARBARI

BARBARI
Circolo, 19. srpnja u 23:30

Glazbu koju stvara ovaj istarski bend nije lako svrstati u neku od ladica, no ono što se zasigurno može reći je to da je srž njihove glazbe u rocku koji je protkan utjecajima funka, bluesa, punka, psihodelije...uz razigranu ritam sekciju i melodiozne vokalne dionice! Mnogi kažu kako je upravo doživljaj uživo onaj pravi i potpuni doživljaj Barbara i njihove glazbe jer u nastupima energija, žestina i duh izlaze maksimalno i publiku ostavljaju u iznenađenju.

SARARENAR

SARA RENAR
Circolo, 20. srpnja u 23:30

Sara Renar (kant)autorica je iz Zagreba. Svojom glazbom sve više izlazi van uobičajenog "djevojka s gitarom" formata te izmiče strogom žanrovskom opredjeljenju. Njene pjesme doživjele su aranžmane rock sastava, blues akustike, trip hopa, brojne elektronske remixeve te čak i jazza. Godine 2014. nominirana je za Porina u kategoriji novog izvođača godine.

TAMARAOBROVAC

TAMARA OBROVAC I TRANSHISTRIA ELECTRIC
Circolo, 21. srpnja u 23:30

Transhistria Electric novi je projekt Tamare Obrovac u kojem je njezin Transhistria Ensemble proširen sekcijom puhača, a kako sam naziv kaže, akustičari su se "uštekali" u struju. Glazba tog osmeročlanog ansambla donosi izazovne i energične izvedbe temeljene na spoju električnih i akustičnih glazbala, te funka i soula s istarskom glazbenom tradicijom, a repertoar se sastoji većinom od novih Tamarinih skladbi, ali i nekih već poznatih skladbi prilagođenih novom zvuku.

djdogmatic

DJ DOGMATIC
Circolo, 22. srpnja u 23:30

Frontmen pulske Dogme, DJ Dogmatic, zabavljat će vas hitovima osamdesetih i devedesetih, plesnim disco & funk kombinacijama zbog kojih ćete se uvjeriti da ste kraljevi podija.

JONATHAN

JONATHAN
Circolo, 23. srpnja u 23:30

Jonathan je je peteročlani sastav sačinjen od bliskih prijatelja, a dolaze iz Rijeke. U ovaj bend sklonili su se redom majstori lokalne scene, vrijedni glazbeni borci iz već postojećih ili bivših sastava sa dugogodišnjim iskustvom, međutim nitko od njih nije se nadao tolikoj međusobnoj kemiji i energiji u stvaranju njihove glazbe.

IVANA

IVANA RUSHAIDAT I RAKETE
Circolo, 24. srpnja u 23:30

Ivana Rushaidat dobro je poznata domaćoj publici jer preko deset godina nastupa s brojnim bendovima (Mayales, Jinx, Lounge Paket...), a najšira publika zapamtila ju je po ulozi u hit predstavi Teatra Exit "Kauboji", te istoimenom igranom filmu. Sa svojim bendom Rakete snimila je i izdala singl "Bijela buka" koji potpisuju Vlado Mirčeta, Ivana Rushaidat i Marta Muždalo, dok je za produkciju zadužen Coco Mosquito.

DJKOVAC

MARIO KOVAČ
Circolo, 25. srpnja u 22:30

DJ Mario Kovač već nekoliko desetljeća zabavlja i tjera na ples ljude na raznim plesnjacima, festivalima i feštama širom regije. Njegove “čušpajz” kombinacije različitih glazbenih stilova istovremeno izbezumljuju i raspamećuju publiku pa nije ni čudo da su Mulder i Scully mislili upravo na njega kad su skovali onu legendarnu: “Očekujte neočekivano!”

 

image

Lokacije

14 festivalskih lokacija

Opširnije
predsjednica hr


Min kulture logo


GRAD PULA LOGO

zupanijodjelzakulturu